Количка Потребителска кошница

Маски за лице и ръкавици

-44%
Калцуни за еднократна употреба, 100 бр.

Калцуни за еднократна употреба, 100 бр.

Каталожен №: 1010279
4,99 лв. 8,99 лв
5,99 лв с ДДС
-59%
Ръкавици нитрил еднократни XL размер

Ръкавици нитрил еднократни XL размер

Каталожен №: 1010654
12,99 лв. 32,00 лв
15,59 лв с ДДС
-59%
Ръкавици нитрил еднократни S размер

Ръкавици нитрил еднократни S размер

Каталожен №: 1010654-1
12,99 лв. 32,00 лв
15,59 лв с ДДС
-66%
Антигенен тест за коронавирус

Антигенен тест за коронавирус

Каталожен №: 1010926
4,99 лв. 14,59 лв
5,99 лв с ДДС