Количка Потребителска кошница

Опаковачни тикса, стреч и фолиа

Тиксо прозрачно 12/33 м

Тиксо прозрачно 12/33 м

Каталожен №: 205120
0,43 лв.
0,52 лв с ДДС
-34%
Тиксо прозрачно 19/33 м кристал

Тиксо прозрачно 19/33 м кристал

Каталожен №: 205121
0,95 лв. 1,45 лв
1,14 лв с ДДС
Тиксо невидимо Magic 810 scotch 19/33 м

Тиксо невидимо Magic 810 scotch 19/33 м

Каталожен №: 205124
8,92 лв.
10,70 лв с ДДС
Тиксо прозрачно 12/10 м

Тиксо прозрачно 12/10 м

Каталожен №: 205125
0,26 лв.
0,31 лв с ДДС
Тиксо прозрачно 12/66 м

Тиксо прозрачно 12/66 м

Каталожен №: 205126
1,35 лв.
1,62 лв с ДДС
-39%
Тиксо прозрачно 19/33 м

Тиксо прозрачно 19/33 м

Каталожен №: 205127
0,79 лв. 1,29 лв
0,95 лв с ДДС
-29%
Тиксо прозрачно 25/60 м

Тиксо прозрачно 25/60 м

Каталожен №: 205128
1,32 лв. 1,86 лв
1,58 лв с ДДС
Тиксо прозрачно 15/66 м

Тиксо прозрачно 15/66 м

Каталожен №: 205129
0,89 лв.
1,07 лв с ДДС
Тиксо прозрачно 19/66 м

Тиксо прозрачно 19/66 м

Каталожен №: 205130
1,79 лв.
2,15 лв с ДДС
Тиксо прозрачно 38/66 м

Тиксо прозрачно 38/66 м

Каталожен №: 205131
1,39 лв.
1,67 лв с ДДС
-33%
Тиксо опаковъчно 48/66 м кафяво

Тиксо опаковъчно 48/66 м кафяво

Каталожен №: 205133
1,95 лв. 2,89 лв
2,34 лв с ДДС
-54%
Тиксо опаковъчно 48/60 м безцветно

Тиксо опаковъчно 48/60 м безцветно

Каталожен №: 205134
1,34 лв. 2,89 лв
1,61 лв с ДДС