Количка Потребителска кошница

За нас

OI PLUS ООД е модерна компания част от групата Контракс, предлагаща сигурни и ефективни бизнес решения в областта на каталожната и онлайн търговия на канцеларски материали, офис техника и мебели.
Нашата основна цел:

  • Да работим за Вашите нужди, посредством изграждането на едни открити, честни и лоялни бизнес отношения.
  • Да предложим най-добрата услуга за цената, която плащате.
  • Да разработим гъвкави и професионални решения съобразени с Вашите индивидуални нужди.
  • Да предложим най-доброто отношение от което Вашият бизнес се нуждае.
  • Да гарантираме най-доброто качество на продуктите и услугите, които предлагаме.
  • Да сме приятел на който винаги може да се доверите       

Ние, екипът на OI PLUS ООД силно вярваме, че със своята мотивация и компетентност, с отличната си професионална подготовка и качества можем да отговорим на предизвикателствата пред които се изправяме.              
       
ПОЗИТИВИЗЪМ, ЛОЯЛНОСТ, СИГУРНОСТ, ДОВЕРИЕ КЪМ РАБОТАТА И ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС!       
        
IMAGINE       
WHAT WE CAN DO FOR YOU…

 

 

 

ГРУПАТА КОНТРАКС
 

ЛАНКОМ БЪЛГАРИЯ ООД е дистрибуторска компания за доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители.

КЕЙБЪЛ КОМ е дружество, специализирано в изграждането и продажбата на комуникационни, охранителни и животоспасяващи системи, както и на системи необходими за комфорта на работната среда, хотела или жилището.

 

ДАЙРЕКТ СЪРВИСИЗ ООД e съвместно дружество между КОНТРАКС АД и ANY Security Printing, тясно специализирано в предлагане на услуги за компании от различни сектори на икономиката - финанси, застраховки, комунални услуги, телеком, производство и търговия.

 

ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС ООД е нова модерна компания, основана в края на 2014 г., и е част от групата КОНТРАКС. Основната й търговска дейност е продажба и внос на канцеларски материали, офис техника, мебели и столове.

 

КОМНЕТ БЪЛГАРИЯ ХОЛДИНГ ООД е лицензиран телеком и интернет оператор от ново поколение, специализиран в предоставяне и развитие на интернет базирани услуги и решения на територията на България.

 

С.К.С. УНИДИЗАЙН ООД е фирма с традиции в областта на проектирането и производството на мебели за дома, офиса и хотела.

 

СИРМА ТРАВЕЛ ООД е туроператор, специализиран в бизнес и инсентив пътувания и мероприятия.

 

Малкият скъпоценен камък на групата – новопостроеният хотел „Смиловене“ се присъединява към групата от фирми на КОНТРАКС през 2010 г. Намира се в живописната Копривщица и е прекрасно съчетание от възрожденски стил и съвременни хотелски удобства.

 

КОНТРАКС АД е основано през 1992 г. като международен холдинг с компании в шест страни на Източна Европа и централен офис в Будапеща, Унгария. От 2000 г. КОНТРАКС е изцяло българска частна компания. Дългогодишният опит и широкият потенциал на компанията я утвърждават като водещ доставчик на ИКТ за големи частни и държавни структури. В резултат на упорит труд и добро управление тя заема водещи позиции на българския ИТ пазар.

Днес КОНТРАКС е група от фирми, специализирани в системна интеграция, дистрибуция, инженеринг, аутсорсинг, развоен софтуер, доставка на интернет, канцеларски материали и мебели, конгресен туризъм и производство.

В класациите на IDG през последните години, КОНТРАКС заема неизменно място сред Топ 10-те на пазара на ИКТ и е водещ системен интегратор в България.

КОНТРАКС е и една от малкото ИТ компании, която намери място в класацията на BusinessWeek за най-динамичните и бързо развиващи се български фирми по стандартите на “Standard & Poors”.

Богатият спектър от продукти и услуги, както и професионалната квалификация на екипа, дават възможност за изпълнение на комплексни проекти, адаптирани към конкретните нужди на клиента. Компанията разполага с много добре развита сервизна мрежа във всички областни градове. Сред клиентите й са имената на повечето големи държавни и частни организации.