Количка Потребителска кошница

Как да стана корпоративен клиент

Как да стана корпоративен клиент

  • Всеки клиент на ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС ООД може да се възползва от електронния модул за обслужване на клиенти- OFFICE IDEA PLUS CORPORATE. Целта на този модул е да улесни максимално процеса на изготвяне, одобрение и изпълнение на поръчките за офис консумативи, офис техника, мебели и столове.
  • Желанието на ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС ООД е да гарантира на всеки свой клиент безпроблемна и надеждна работа, спокойствие, сигурност и удобство.
  • OFFICE IDEA PLUS CORPORATE Ви дава възможност не само да създавате поръчки в web сайта на ОФИС ИДЕЯ ПЛЮС ООД на преференциалните за Вас цени, но и да преглеждате, редактирате, одобрявате или отхвърляте поръчки на свои служители. Също така да добавяте и групирате подчинени служители в различни отдели; да архивирате направени поръчки; да правите всички необходими за Вашата работа справки и отчети;  да получавате първи най-актуалните промоционални оферти.
  • OFFICE IDEA PLUS CORPORATE e модул разработен специално за Вашите нужди, с цел оптимизиране на Вашата работа. За да се възползвате от предимствата на OFFICE IDEA PLUS  CORPORATE, изпратете съобщение на info.oiplus@gmail.com или позвънете на 0700 12 888 на цената на един градски разговор, без допълнително оскъпяване.

 

Забравена парола

Ако сте забравили или желаете да промените вашата парола за достъп в акаунта Ви, моля свържете се с нас на e-mail: info.oiplus@gmail.com